Uitschakelen van bureaubladachtergrond voor alle externe sessies

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Forceer het uitschakelen van het bureaubladachtergrond van de klant en alle overige effecten van de gebruikersinterface tijdens de besturing op afstand. Effecten van de gebruikersinterface omvatten overgangseffecten (vervagen, schuiven), schaduw onder menu's en sleepeffecten tijdens het slepen van vensters.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Technician Console selecteert u Disable visual effects (Visuele effecten uitschakelen).
  4. Sla de wijzigingen op.
Het selectievak Bureaubladachtergrond en visuele effecten uitschakelen in de Technician Console wordt uitgeschakeld. Het bureaubladachtergrond en effecten worden uitgeschakeld voor alle sessies voor besturing op afstand.