Bureaubladachtergrond uitschakelen voor alle externe sessies

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Forceer het uitschakelen van de bureaubladachtergrond van de klant en alle overige effecten van de gebruikersinterface tijdens de besturing op afstand. Effecten van de gebruikersinterface omvatten overgangseffecten (vervagen, schuiven), schaduw onder menu's en sleepeffecten tijdens het slepen van vensters.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Technician Console selecteert u Bbureaubladachtergrond en visuele effecten uitschakelen.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen op alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.
Het selectievak Bureaubladachtergrond en visuele effecten uitschakelen in de Technician Console wordt uitgeschakeld. Het bureaubladachtergrond en effecten worden uitgeschakeld voor alle sessies voor besturing op afstand.