Uitnodigings-sms voor sessie aanpassen

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Pas het SMS-bericht aan dat naar mobiele apparaten wordt gestuurd wanneer de technicus een klant uitnodigt voor een Rescue -sessie.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
    2. Selecteer het tabblad Instellingen.
    3. Onder Session invitation SMS customization, voert u aangepaste waarden in
      Optie Beschrijving
      Tekst boven URL De tekst die boven de download-URL van de applet wordt getoond.
      URL De URL waarop de ontvanger klikt om de applet te downloaden.
      Let op: Dit veld kan niet worden bewerkt.
      Tekst onder URL De tekst die onder de download-URL van de applet wordt getoond. Deze moet de parameter bevatten voor het applet-identificatienummer: $PINCODE$
    4. Sla de wijzigingen op.
      • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
      • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
      • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen voor alle technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.