product icon

Reset tweestapsverificatie

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Tweeledige verificatie moet worden gereset als een lid van de Rescue-organisatie dat verplicht is hiermee te werken, de LastPass Authenticator-app opnieuw moet installeren.

Voorbeelden wanneer het opnieuw installeren van de Authenticator app noodzakelijk is:
  • De gebruiker verliest zijn mobiele apparaat waarop de Authenticator-app is geïnstalleerd.
  • De gebruiker neemt een nieuw mobiel apparaat in gebruik en moet een andere instantie van de Authenticator-app installeren.
  • De Authenticator app faalt, en er is geen andere manier om het probleem op te lossen.
Belangrijk: Master Administrators kunnen tweestapsverificatie resetten voor elk organisatielid waarvoor de functie is ingeschakeld, terwijl Administrators alleen tweestapsverificatie kunnen resetten voor leden van de Technician Groups waaraan zij zijn toegewezen.
  1. Selecteer het tabblad Organisatie.
  2. Selecteer in de boomstructuur van de organisatie het lid voor wie u de verificatie in twee stappen opnieuw wilt instellen.

3. Selecteer Reset tweestapsverificatie forceren en vervolgens Ja om te bevestigen.
  4. Selecteer Opslaan.
    Resultaten: De volgende keer dat het geselecteerde lid inlogt, wordt gevraagd om tweestapsverificatie in te stellen.
Artikel voor het laatst bijgewerkt: 20 januari 2023