Tweeledige verificatie resetten

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Tweeledige verificatie moet worden gereset als een lid van de Rescue-organisatie die verplicht is hiermee te werken, de LastPass Authenticator-app opnieuw moet installeren.

Voorbeelden van gevallen waarin de verificatie-app opnieuw moet worden geïnstalleerd:
  • De gebruiker verliest het mobiele apparaat waarop de verificatie-app is geïnstalleerd.
  • De gebruiker neemt een nieuw mobiel apparaat in gebruik en moet nog een versie van de verificatie-app installeren.
  • De verificatie-app loopt vast en er is geen andere manier om het probleem op te lossen.
Belangrijk: hoofdbeheerders kunnen tweeledige verificatie resetten voor alle leden van de organisatie voor wie deze functie is ingeschakeld. Beheerders kunnen tweeledige verificatie alleen resetten voor leden van de technicusgroepen waaraan zij zijn toegewezen.
  1. Selecteer het tabblad Organisatie.
  2. Selecteer in de organisatiestructuur het lid waarvoor u tweeledige verificatie wilt resetten.
  3. Klik op Dwing reset van tweeledige verificatie af.
    Het geselecteerde lid moet de eerstvolgende keer dat hij of zij zich aanmeldt de verificatie-app LastPass voor zijn of haar Rescue-account instellen.