Tweeledige verificatie afdwingen

Hoofdbeheerders kunnen een extra beschermingslaag toevoegen aan een Rescue-account door leden van de organisatie te verplichten tweeledige verificatie te gebruiken als zij zich aanmelden bij Rescue.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Selecteer bij Tweeledige verificatie welke leden van uw organisatie tweeledige verificatie moeten gebruiken als ze zich aanmelden bij de Rescue-website en de Technician Console op hun bureaublad, of als ze hun wachtwoord voor een van beide willen wijzigen.

Belangrijk: Een hoofdbeheerder of een beheerder met zowel een beheerders- als een technicuslicentie is verplicht tweeledige verificatie te gebruiken als een van beide groepen is geselecteerd.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan. De instellingen worden toegepast op alle geselecteerde gebruikers binnen uw Rescue-organisatie.