Toegankelijke onbeheerde computers beheren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Gebruik het dialoogvenster Toegankelijke onbeheerde computers om de onbeheerde computers die u bestuurt te beheren.

1. Op de sessiewerkbalk klikt u op het pictogram Computers.

De lijst Computers wordt weergegeven.
  2. In de lijst Computers klikt u op het tabblad Toegankelijke onbeheerde computers om een lijst van toegankelijke, onbeheerde computers weer te geven.
  3. Uw toegankelijke computers beheren:
    • Door een naam in het vak Filter in te voeren, kan een computer op naam worden gezocht.
    • Met de vervolgkeuzelijst Weergeven kunnen de computers op status worden gefilterd.
    • Selecteer een computer en klik op Verwijderen om onbeheerde toegang uit te schakelen
      Opmerking: Verwijderen is niet ingeschakeld wanneer andere technici toegang hebben tot de geselecteerde computer.
  4. Klik op Sluiten.
    Wijzigen zijn opgeslagen.