Toegangsrechten voor de configuratie van mobiele apparaten instellen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Stel de configuraties van het apparaat in die technici kunnen beheren tijdens sessies met een mobiel apparaat.

Deze instellingen hebben alleen betrekking op gebruikers met een Rescue+Mobile-licentie die lid zijn van een technicusgroep met toegangsrechten om de instellingen van het mobiele apparaat te configureren.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Configuratie van mobiel apparaat selecteert u de functies die technici mogen gebruiken tijdens het werken met het tabblad Apparaatconfiguratie in de Technician Console. Deze instellingen zijn niet van toepassing op het tabblad Click2Fix.
    Optie Beschrijving
    E-mail (IMAP/POP) Technici toestaan om e-mailinstellingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Uitwisseling ActiveSync Technici toestaan om instellingen voor Uitwisseling ActiveSync te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Toegangspunt (APN) Technici toestaan om APN-instellingen te wijzigen op een Android- of iOS-apparaat.
    Toegangscode Technici toestaan om instellingen voor toegangscodes te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Beperkingen Technici toestaan om Beperkingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Webclips Technici toestaan om webclips door te voeren op een iOS-apparaat.
    Wi-Fi Technici toestaan om WiFi-instellingen te wijzigen op een Android- of iOS-apparaat.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen op alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.