Verbetering van de Technician Console: Uitgeschakelde functies verbergen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Om ervoor te zorgen dat technici zich op de juiste hulpmiddelen voor de opdracht kunnen concentreren, verbergt de Technician Console bepaalde tabbladen en knoppen wanneer een technicus niet de toegangsrechten heeft om de betreffende functie te gebruiken.

Om dit te verbergen... Schakel dit recht uit op het tabblad Organisatie...
Knop Sessie voor besturing op afstand starten op het tabblad Bureaublad van de klant Start de besturing op afstand
Knop Bureaubladweergave starten op het tabblad Bureaublad van de klant Bureaubladweergave starten
Tabblad Bestandsbeheer

Toegang tot het tabblad Bestandsbeheer

of

Bestanden versturen, bestanden ontvangen, en bestanden beheren

Tabblad Systeeminfo Systeeminformatie bekijken
Tabblad Opnieuw opstarten Voer een herstart uit
Tabblad Calling Card De Calling Card implementeren
Tabblad Scripts Scriptimplementatie en geneste scripts uitvoeren
Tabblad onbeheerde toegang Onbeheerde toegang
Tabblad Apparaatconfiguratie De instellingen van het mobiele apparaat configureren
Customer Display-tabblad voor mobiele sessies Klassieke mobiele weergave
Click2Fix-tabblad voor mobiele sessies Click2Fix voor mobiel