Desktop-app Technician Console voor Windows en Mac

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Technician Console is beschikbaar voor technici als desktop-app, zowel voor Windows als Mac.

De desktop-app biedt dezelfde functies als de browsergebaseerde versie. Het enige verschil is dat de app een zelfstandig uitvoerbaar bestand is, wat inhoudt dat deze zonder browser werkt en met één keer klik kan worden opgestart.

Beperkingen voor de Technician Console voor Mac

De volgende functies van de Technician Console zijn niet beschikbaar op Mac:

• Scherm delen met technicus
  • Schermopname met MSVC-codec (in plaats daarvan wordt MRLE-codec gebruikt)
  • Meekijken op desktop van technici die de Technician Console voor Mac gebruiken
  • Geïntegreerde contentportal (ICP)
  • Op het LAN-netwerk verbinden
Opmerking:Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen of geëxporteerd zijn beschikbaar via Gebruikers/[gebruikersnaam]/Bibliotheek/Application Support/LogMeIn-Rescue/Bottles/logmeinrescue/drive_c/users/crossover/My Documents

De desktop-app installeren

Op Windows

Op Mac

1. Klik op deze link om de Technician Console-app voor Mac te downloaden.
  2. Dubbelklik in het vak Downloads op LogMeInRescueTechnicianConsoleMAC.dmg.
  3. Volg de instructies om het LogMeIn Rescue-pictogram naar uw map Toepassingen te slepen.

De app is nu geïnstalleerd op uw computer.

De desktop-app uitvoeren

Op Windows

Start de toepassing via de Windows Start-knop, een snelkoppeling op het bureaublad, of een andere methode die uw voorkeur heeft. U wordt misschien gevraagd om u bij uw Rescue-account aan te melden. Gebruik dezelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord die u gebruikt voor het aanmelden bij de LogMeIn Rescue-website.

Tip: Rescue-technici met een single sign-on-ID kunnen ook de desktop-versie van Technician Console starten met een van de ondersteunde SSO-verificatiemethodes.

Op Mac

Start de app via Launchpad of Finder > Applications. U wordt misschien gevraagd om u bij uw Rescue-account aan te melden. Gebruik dezelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord die u gebruikt voor het aanmelden bij de LogMeIn Rescue-website.

Tip: Rescue-technici met een single sign-on-ID kunnen ook de desktop-versie van Technician Console starten met een van de ondersteunde SSO-verificatiemethodes.
Let op: Technician Console voor Mac gebruikt de taal die als voorkeurstaal voor Mac OS X is ingesteld.

Het aanmelden bij de desktop-app met één muisklik instellen

U kunt Rescue zo instellen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord worden onthouden wanneer u zich bij de desktop-app aanmeldt.