Taak drie: Aanmeldingsgegevens voor Rescue toevoegen aan Autotask-profiel

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

U moet uw Rescue gebruikersnaam en wachtwoord toevoegen aan uw Autotask-profiel.

1. In Autotask, selecteert u Home > Mijn profiel.

Resultaat: De pagina Profile wordt weergegeven.

2. Op de pagina Profiel selecteert u Bewerken.

Resultaat: De pagina Profiel bewerken wordt weergegeven.

3. Op de pagina Profiel bewerken klikt u op het tabblad Geavanceerd.

Resultaat: De pagina Geavanceerde instellingen gebruikersprofiel wordt weergegeven.

4. Op de pagina Geavanceerde instellingen gebruikersprofiel selecteert u LogMeIn Rescue en voert u LogMeIn Rescue gebruikersnaam en wachtwoord in de desbetreffende velden in.