Taak zes: De Rescue API instellen voor Autotask

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Configureer het Rescue Administration Center om de Rescue API te gebruiken voor het verzenden van post-sessie details naar Autotask.

1. Meld u aan bij uw LogMeIn Rescue account en ga naar het Rescue Administratiecentrum.
  2. Selecteer een Technicusgroep in de Organization Tree.
  3. Ga op het tabblad Instellingen naar het gedeelte Export van sessiegegevens.
  4. Voer de volgende URL in het veld Post session details to URL when session is ended by technician in: https://secure.logmeinrescue.com/integration/autotask/atinsert.aspx.
  5. Selecteer Post Session Details als HTML Formulier parameters.
  6. Klik op Opslaan.