Taak één: Installeer de LogMeIn Rescue LiveLink

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Installeer de LogMeIn Rescue LiveLink voor toegang tot de Rescue-functies van Autotask.

1. Meld u aan bij uw Autotask-account als beheerder.
  2. Selecteer Admin > Ontwerp Live Links.
  3. In LiveLinks Designer, selecteer Verken de AXN Live Links Catalogus.
  4. Zoek naar Rescue in de extensiecatalogus.
  5. Klik met de rechtermuisknop op RescuePIN en selecteer LiveLink installeren.

Om LiveLink te installeren, moet de beheerder Admin Button > Design Live Links Within Design selecteren.