Systeemprocessen die worden uitgevoerd op een mobiel apparaat bekijken

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
    • Android
    • iOS
      Beperking: Alleen Chat sessie type!
    1. Op het tabblad Systeeminformatie klikt u op Processen.
    2. Om gegevens van het apparaat van de klant op te halen, klikt u op Request Process Information.

Resultaat: De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.

Alle processen die op het apparaat worden uitgevoerd worden weergegeven.
    Bijbehorende Click2Fix-widgets
    • Processenwidget