Systeemprocessen die worden uitgevoerd op een mobiel apparaat bekijken

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  • iOS
    Beperking: Alleen het type chatsessie!
  1. Op het tabblad Systeeminfo klikt u op Processen.
  2. Om gegevens van het apparaat van de klant op te vragen, klikt u op Request Process Information.

Resultaat: De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.

Alle processen die op het apparaat worden uitgevoerd worden weergegeven.

Bijbehorende Click2Fix-widgets

• Processenwidget