Systeemprocessen die worden uitgevoerd op een mobiel apparaat bekijken

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  • BlackBerry
  • iOS
  1. Klik in het Tabblad Systeeminfo op Processen.
  2. Klik op Procesinformatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
Alle processen die op het apparaat worden uitgevoerd worden weergegeven.
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Processenwidget