Ondersteunde platforms voor Instant Chat

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.
Platform Browser Instant Chat met Rescue Applet downloaden Instant Chat zonder Rescue Applet downloaden (Chat-only modus) Zelf gehoste instant chat
Windows Internet Explorer laatste versie Y Y Y
Firefox laatste versie Y Y Y
Google Chrome laatste versie Y Y Y
Safari laatste versie Y Y Y
Opera laatste versie Y Y Y
Android Safari op Android laatste versie N Y Y
Mac* Firefox laatste versie Y Y Y
Safari laatste versie Y Y Y
Opera laatste versie Y Y Y
Google Chrome laatste versie Y Y Y
iOS** Safari laatste versie (voorbeeld hieronder) N Y*** Y

* Voor Rescue Applet met Mac Instant Chat is OS X 10.6 (Snow Leopard) en hoger vereist.

** Getest op iPhone, iPod touch, en iPad

Opmerking: Wanneer u Instant Chat als gehoste oplossing gebruikt of gebruikmaakt van de Rescue klantenenquête, kunnen klanten die Safari 3.0 gebruiken problemen ondervinden met de gebruiksvriendelijkheid wanneer ze uw site bezoeken.

*** Technici kunnen configuratiebestanden naar een iPhone (OS 2.0+) pushen tijdens Instant Chat

Opmerking: Instant Chat kan functioneren op aanvullende mobiele browsers op basis van Safari, Opera en MSIE 6. Wij moedigen u aan tests uit te voeren in een gecontroleerde omgeving die is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Afbeelding 1. Voorbeeld van Instant Chat voor iPhone

Afbeelding 2. Voorbeeld iPhone klantenenquête

Afbeelding 3. Voorbeeld Palm® Pre™ Instant Chat

Afbeelding 4. Voorbeeld Palm® Pre™ klantenenquête

Afbeelding 5. Voorbeeld iPad Instant Chat