Ondersteunde platforms voor Instant Chat

Artikelen met betrekking tot maatwerk zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.
    Platform Browser Instant Chat met Rescue Applet download Instant Chat zonder Rescue Applet downloaden (Chat-only modus) Zelf gehoste instant chat
    Windows Internet Explorer laatste versie Y Y Y
    Firefox laatste versie Y Y Y
    Google Chrome laatste versie Y Y Y
    Safari laatste versie Y Y Y
    Opera laatste versie Y Y Y
    Android Safari op Android laatste versie N Y Y
    Mac* Firefox laatste versie Y Y Y
    Safari laatste versie Y Y Y
    Opera laatste versie Y Y Y
    Google Chrome laatste versie Y Y Y
    iOS** Safari laatste versie (voorbeeld hieronder) N Y*** Y

* Rescue Applet met Mac Instant Chat vereist OS X 10.6 (Snow Leopard) en hoger.

** Getest op iPhone, iPod touch, en iPad

Let op: Wanneer u Instant Chat als een gehoste oplossing gebruikt of de Rescue klantenenquête gebruikt, kunnen klanten die Safari 3.0 gebruiken usabilityproblemen ondervinden bij het bezoeken van uw site.

*** Technici kunnen configuratiebestanden naar een iPhone (OS 2.0+) pushen tijdens Instant Chat

Let op: Instant Chat kan functioneren op aanvullende mobiele browsers op basis van Safari, Opera en MSIE 6. Wij moedigen u aan tests uit te voeren in een gecontroleerde omgeving die is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Afbeelding 1. Voorbeeld van iPhone Instant Chat

Afbeelding 2. Voorbeeld van een iPhone-klantenonderzoek

Afbeelding 3. Voorbeeld van Palm® Pre™ Instant Chat

Afbeelding 4. Voorbeeld van een Palm® Pre™ klantenonderzoek

Afbeelding 5. Voorbeeld iPad Instant Chat