Standaard Instant Chat via een pincode

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Belangrijk: Om een aangepast PIN-invoerformulier te gebruiken, moet u de code voor 'Aangepast GoTo123.com formulier' integreren die u vindt in het Administratiecentrum op het tabblad Resources.

U hebt twee mogelijkheden om het standaardformulier voor Instant Chat met een PIN-code te gebruiken.

Optie 1

De klant gaat naar www.GoTo123.com en voert de door de technicus gegenereerde PIN in het daarvoor bestemde veld in.

Afbeelding 1. Standaard PIN Inschrijfformulier

Optie 2

De klant voert de PIN in een in uw website ingebouwd veld in met behulp van het 'Code for Custom GoTo123-formulier'.

Afbeelding 2. Geïntegreerd PIN-invoerformulier

Om de klant in staat te stellen de Instant Chat-interface in een standaard browservenster te zien, stelt u de Klantapplet in op Gebruik Instant Chat in het Administratiecentrum op het tabblad Instellingen. In alle andere gevallen wordt de Klantapplet uitgevoerd.

Afbeelding 3. Standaard Instant Chat-interface
Instellingen Administratiecentrum (per Technicusgroep)
Tabblad Instellingen > onderdeel Klantenapplet > optie Bedrijfsmodus > gebruik Instant Chat.