Standaard Instant Chat via kanaalformulier

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Belangrijk: U moet een kanaalformulier in uw site integreren met behulp van de code voor "Aangepaste Live-ondersteuningsformulieren" die u vindt in het Administratiecentrum op het tabblad Kanalen.

Met een geïntegreerd kanaalformulier kan de klant op een link klikken om een chatsessie met een technicus te beginnen.

Afbeelding 1. Geïntegreerd kanaalformulier

Om de klant in staat te stellen de standaard Instant Chat interface in zijn standaard browser te zien, zet u de Klant Applet vlag op Gebruik Instant Chat in het Administratiecentrum op het Instellingen tabblad. In alle andere gevallen wordt de Klantapplet uitgevoerd.

Afbeelding 2. Standaard Instant Chat-interface
Instellingen beheercentrum(per kanaal)
Tabblad Instellingen > onderdeel Klantenapplet > optie Bedrijfsmodus > gebruik Instant Chat.