Sessiegeschiedenis (logbestanden en notities) bekijken

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Gebruik het tabblad Geschiedenis en Notities om het logbestand van de sessie te zien, en alle notities die gemaakt zijn tijdens oudere sessies, op het apparaat in de huidige sessie.

Opmerking:Bij gebruik van een iOS-apparaat is het tabblad Geschiedenis en Notities niet beschikbaar.

1. Tijdens een actieve sessie klikt u op het tabblad Geschiedenis en Notities.

Het tabblad Geschiedenis bevat twee subtabbladen: Geschiedenis en Notities toevoegen/bewerken. Op het subtabblad Geschiedenis wordt een lijst van eerdere sessies met de huidig lopende sessie op het apparaat weergegeven.

2. Om een logbestand van een sessie te bekijken, klikt u op Weergave in de kolom Logbestand.
  3. Om de notities van een bepaalde sessie te bekijken, klikt u op Weergave in de kolom Notities.