Sessiegeschiedenis (logbestanden en notities) bekijken

Gebruik het tabblad Geschiedenis & Notities om de sessie van het logbestand en notities te zien die gemaakt zijn tijdens oudere sessies met het huidige apparaat dat in sessie is.

Opmerking: Als een iOS-apparaat wordt ondersteund is het tabblad Geschiedenis en Notities niet beschikbaar.
  1. Tijdens een actieve sessie, klikt u op het tabblad Geschiedenis & Notities. Het tabblad Geschiedenis bevat twee subtabbladen: Geschiedenis en Notities toevoegen/bewerken. Op het subtabblad Geschiedenis wordt een lijst van vroegere sessies met de huidig lopende sessie op het apparaat weergegeven.
  2. Om een logbestand van een sessie te bekijken, klikt u op Weergave in de kolom Logbestand.
  3. Om de notities van een bepaalde sessie te bekijken, klikt u op Weergave in de kolom Notities.