Sessie-informatie bekijken

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen het tabblad Sessies gebruiken om LogMeIn Rescue-supportsessies te beheren. Een sessie kan rechtstreeks vanaf het tabblad Sessies worden gestart, overgedragen, gesloten of onderbroken.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep, het kanaal, of de technicus waarvan u sessie-informatie wilt bekijken.
  2. Selecteer het tabblad Sessies. Er worden sessies weergegeven voor de geselecteerde technicusgroep, kanaal of technicus. U kunt een eenvoudige schermafbeelding of actieve en wachtende sessies zien, inclusief de naam van de technicus of de technici die de sessies afhandelt, de begintijd van de sessies, en of de sessies in kanaal of privé zijn.
Tip: Als u sessie-informatie van een andere technicusgroep, kanaal of technicus wilt bekijken, selecteert u een nieuw item in de organisatiestructuur en het sessietabblad wordt vervolgens bijgewerkt.