Sessie-informatie bekijken

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Beheerders gebruiken het tabblad Sessies om LogMeIn Rescue ondersteuningssessies te beheren. Een sessie kan rechtstreeks vanaf het tabblad Sessies worden gestart, overgedragen, gesloten of in de wacht gezet.

1. Selecteer in de Organization Tree de Technicusgroep, channel, of technician waarvoor u sessie-informatie wilt bekijken.
  2. Selecteer het tabblad Sessie.

Resultaat: Er worden sessies weergegeven voor de geselecteerde technicusgroep, kanaal of technicus. U kunt een eenvoudige schermafbeelding of actieve en wachtende sessies zien, inclusief de naam van de technicus of de technici die de sessies afhandelt, de begintijd van de sessies, en of de sessies in kanaal of privé zijn.

Tip: Om sessie-informatie voor een andere Technician Group, Channel of Technician te bekijken, selecteert u gewoon een nieuw item in de Organization Tree en het tabblad Session wordt bijgewerkt.