Services die zijn geregistreerd op een mobiel apparaat bekijken

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  • BlackBerry (Serviceboeken)
  • Niet beschikbaar voor iOS
  1. Klik in het Tabblad Systeeminfo op Services.
  2. Klik op Service-informatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
Alle services die op het apparaat zijn geregistreerd worden weergegeven.
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Processenwidget