Schermopnames en schermafdrukken maken met Rescue Lens

Met Rescue Lens kunt u sessies opnemen en schermopnames maken tijdens uw Rescue Lens sessies.

Beschikbaarheid Technician Console
Pictogram
Standaardopslaglocatie C:\Users\[gebruikersnaam]\Documents, waarbij [gebruikersnaam] de gebruikersnaam van de aangemelde gebruiker is. U kunt de locatie voor schermopnames instellen op een andere map door naar Opties > Map voor schermopname te gaan.
Tip: We raden aan een standaardlocatie op uw lokale schijf in te stellen, bijvoorbeeld: C:\Schermopnames
Bestandsindeling De schermopnames van sessies worden altijd opgeslagen als .mkv-bestanden. Gebruik VLC Media Player om dit type bestanden af te kunnen spelen, of download de MKV-codec voor Windows.

Schermafdruk

Beschikbaarheid Technician Console
Pictogram
Tip: Voor het beste resultaat adviseren we om de optie camerastream bevriezen in te schakelen voordat u een schermafdruk maakt:
Standaardopslaglocatie Standaard opslaglocatie: In de Rescue Technician Console wordt u gevraagd naar een locatie om de vastlegging op te slaan, telkens wanneer u een Screen Capture maakt.
Tip: We raden aan een standaardlocatie op uw lokale schijf in te stellen, bijvoorbeeld: C:\Schermafdrukken.
Bestandsindeling Het standaardbestandstype is .jpg.