QuickNav: snel naar specifieke locaties navigeren op een mobiel apparaat

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Click2Fix biedt de QuickNav-widget, die technici de mogelijkheid geeft om snel naar specifieke instellingen of locaties op het apparaat van een klant te navigeren.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om Click2Fix voor mobiel te gebruiken.

De sessie moet Actief zijn.

• Klik op het tabblad Click2Fix onder QuickNav op de bestemming die u wilt openen op het apparaat van de klant.

Ziet u uw keuze er niet tussen staan? Klik op More... om een lijst van alle beschikbare bestemmingsitems te krijgen.

Tip: Pin uw favoriete items op de widget.
    Beperking: In het geval van iOS-apparaten hebt u alleen toegang tot bestemmingen binnen de Rescue+Mobile-app.

Resultaat: De geselecteerde locatie wordt geopend op het apparaat van de klant.

Voorbeeld: QuickNav-voorbeelden

Met besturing op afstand. U bestuurt het apparaat van de klant en wilt de privacy-instellingen wijzigen. In plaats van door de privacy-instellingen heen te klikken, klikt u op het QuickNav-item Privacy. U ziet dat de locatie 'Privacy-instellingen' wordt geopend op het apparaat van de klant.

Zonder besturing op afstand. U wilt de klant begeleiden naar de privacy-instellingen op zijn of haar mobiele apparaat. In plaats van de klant door alle stappen van de privacy-instellingen heen te loodsen, klikt u op het QuickNav-item Privacy. De locatie 'Privacy-instellingen' wordt geopend. Nu kunt u de klant helpen de juiste instelling te wijzigen.