Opslagbeleid voor IP-adres van klant

Rescue slaat standaard het IP-adres op van iedere klant die gebruik maakt van een sessie. Als u de privacy van uw klanten wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om deze gegevens niet op te slaan of te rapporteren.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Selecteer onder Customer IP Address Retention Policy, Do not store customer IP address.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.
Als deze optie is geselecteerd, slaat Rescue geen informatie op over het IP-adres van de klant. Als gevolg hiervan bevat het rapport Sessielijst (Alles Weergeven) geen gegevens in de kolom IP van klant.
Onthoud: Deze optie werkt niet met terugwerkende kracht. De functie heeft geen effect op informatie over IP-adressen die al door Rescue is opgeslagen. Als u deze optie activeert, worden geen historische gegevens verwijderd.