Opslagbeleid voor IP-adres van klant

Rescue slaat standaard het IP-adres op van iedere klant die gebruik maakt van een sessie. Als u de privacy van uw klanten wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om deze gegevens niet op te slaan of te rapporteren.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Selecteer onder Opslagbeleid voor IP-adres van klant de optie IP-adres van klant niet opslaan.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.
Als deze optie is geselecteerd, slaat Rescue geen informatie op over het IP-adres van de klant. Als gevolg hiervan bevat het rapport Sessielijst (Alles Weergeven) geen gegevens in de kolom IP van klant.
Let op: Deze optie werkt niet met terugwerkende kracht. De functie heeft geen effect op informatie over IP-adressen die al door Rescue is opgeslagen. Als u deze optie activeert, worden geen historische gegevens verwijderd.