Notities maken tijdens een sessie

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

U kunt notities maken tijdens sessie en de notities opslaan samen met de sessie in het logbestand in de Sessiegeschiedenis.

Opmerking:Bij gebruik van een iOS-apparaat is het tabblad Geschiedenis en Notities niet beschikbaar.
  1. Tijdens een actieve sessie klikt u op het tabblad Geschiedenis en Notities.

Het tabblad Geschiedenis heeft twee sub-tabbladen: Geschiedenis en Opmerkingen toevoegen/bewerken.

2. Klik op het tabblad Notities toevoegen/bewerken.
  3. Voer uw notitie in op het tabblad toevoegen/bewerken.
  4. Klik op Opslaan om uw notitie op te slaan.
Een technicus zal in staat zijn om de notitie te bekijken in het tabblad Geschiedenis tijdens de volgende sessie met hetzelfde apparaat.