Jamf-implementatie van Mac Calling Card

U kunt meer lezen over het instellen van een Mac Calling Card met Jamf-implementatie.

• Open Jamf Pro met de benodigde toegangsrechten
  • Configureer de juiste Rescue Calling Card-PKG
  • Maak een beleidsregel aan met de Rescue Calling Card-PKG om hem te implementeren

1. Meld u aan bij Jamf Pro met de benodigde toegangsrechten
  2. Ga naar Settings (Instellingen) met het pictogram rechtsboven op de beginpagina.

3. Klik op Computer Management (Computerbeheer), en Packages (Pakketten)

4. Selecteer + New (+ Nieuw) om een nieuw pakket te maken.
  5. Voeg een nieuw pakket toe door te klikken op Choose file (Bestand kiezen) onder Filename (Bestandsnaam).
  6. Upload het Rescue Calling Card-pakket dat u heeft gegenereerd.

Belangrijk: Wijzig de naam van het pakket niet!

7. Als het bestand geüpload is, klikt u op Save (Opslaan).
  8. Ga op het Jamf Pro-dashboard naar Policies (Beleidsregels) onder Content Management (Inhoud en beheer) op het tabblad computers en klik op New (Nieuw) om een nieuwe beleidsregel aan te maken.

9. Stellen de Naam voor weergave van de beleidsregel in volgens de standaard regels voor naamgeving die uw organisatie hanteert.
  10. Zet de beleidsregel op Enabled (Ingeschakeld) en kies de frequentie die aan uw implementatievereisten voldoet.

11. Voeg het Rescue Calling Card-pakket toe aan de beleidsregel vanuit het tabblad Package (Pakket).
  12. Selecteer de juiste instellingen voor de distributie en kies uw type actie-installatie.

Opmerking: De standaard aanbevolen optie is Install (Installeren).

13. Stel de opties in voor gebruikers of groepen die u wilt inschakelen om het pakket te installeren of te ontvangen.

14. Ga naar het tabblad Self Service boven in de navigatiebalk en activeer de optie Make the policy available in Self Service (Maak de beleidsregel beschikbaar in selfservice). (optioneel)

U kunt eventueel instellingen configureren om aan uw bestaande selfservice-structuur te voldoen, zoals het wijzigen van de naam voor weergave, het pictogram, de categorieën, etc.

15. Klik op Save (Opslaan) voor de beleidsregel.

Resultaat: U zou nu Rescue moeten kunnen installeren vanuit de selfservice-app op de toegestane Apple Mac-computer(s) die zijn ingesteld onder het toepassingsgebied.