GoTo123 (Calling Card voor Windows 10S)

De Rescue Calling Card voor Windows 10S wordt aangeboden via de Microsoft Windows Store. https://www.microsoft.com/store/apps/9NT237NCBJDD

Belangrijk: Vanwege een beperkte set functionaliteiten raden we niet aan om GoTo123 uit te voeren op een ander OS dan Windows 10S.

Deze versie van de Rescue Calling Card heeft de volgende beperkingen en restricties als gevolg van het draaien op de machine van de klant als een Universal Windows Platform app, die geen toegang heeft tot Windows processen die volledige beheerdersrechten vereisen:

• Kanaalsessies kunnen niet worden gestart. (Alleen privésessies zijn beschikbaar.)
  • Tijdens de besturing op afstand heeft de technicus geen toegang tot geavanceerde processen die volledige beheerdersrechten op de computer van de klant vereisen.
  • De functie Bestandsbeheer (BB) vereist de toestemming van de klant. De technicus kan alleen BB-handelingen uitvoeren waarvoor de klant gebruikersrechten heeft.
  • Opnieuw opstarten is niet beschikbaar.
  • Deze versie van de Calling Card kan niet worden uitgevoerd als Windows-systeemservice.
  • Technici kunnen geen Windows-aanmeldingsgegevens van een klant opvragen tijdens een sessie.
  • Technici kunnen de standaard Rescue Calling Card niet inzetten tijdens een sessie die met deze versie van de Calling Card wordt gestart.
  • Technici kunnen hun schermen niet met klanten delen.
  • Technici kunnen geen scripts op de computer van de klant implementeren.
  • Technici kunnen geen geneste scripts op de computer van de klant uitvoeren.
  • Onbeheerde toegang is niet beschikbaar.
  • Deze versie van de Calling Card biedt geen opties voor aanpassing van de gebruikersinterface.