Rescue requestpin.aspx web service

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Deze dienst wordt opgeroepen om een Rescue PIN-code aan te vragen met de gedefinieerde details.

Invoerparameters

Element Beschrijving
e-mail Rescue doel e-mail voor Direct Link.
gebruikersnaam Aanvraag gebruikersnaam.
pwd Wachtwoord aanvraag.
authcode De geheime authenticatiecode die wordt gebruikt om de gebruiker te authenticeren zonder in te loggen op Rescue.
CField0..5 Aangepaste velden.
opsporing0 Autotask ticketnummer, Apparaat-ID, Account-ID, Geïntegreerde Autotask gebruikersnaam, Geïntegreerd Autotask wachtwoord.

Resultaatwaarden

Getoonde terugkeerwaarde Beschrijving
FOUT Er is een niet gespecificeerde fout opgetreden, zoals een time-out.
OK Het bijwerken van de gebruikersgroep eigenschappen is gelukt.
NOTLOGGEDIN Het bijwerken van de eigenschappen van de gebruikersgroep is mislukt omdat de huidige gebruiker niet langer is ingelogd.
NOTTECHNICIAN De opgegeven ID is ofwel niet de ID van een gebruikersknooppunt of bestaat niet.
NOTECHCONSOLERUNNING De naam is te lang of het veld is leeg.
OUTOFPINCODES De opgegeven status is onjuist of bestaat niet.
POLLRATE OVERSCHREDEN De gedefinieerde rechtenverzameling van de gebruiker is ofwel onjuist of leeg.