Labels toevoegen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders en hoofdeigenaars van een account.

1. In het Beheercentrum gaat u naar het tabblad Algemene instellingen.
  2. Onder Labels, klik op Labels beheren.

Resultaat: De pagina Labels toevoegen/verwijderen wordt weergegeven.

3. Klik op het tandwielpictogram.

Resultaat: De optie Nieuwe labels toevoegen wordt weergegeven.

4. Onder Nieuwe etiketten toevoegen, geef het nieuwe etiket een naam en klik op Toevoegen.

Resultaat: Het nieuwe label wordt weergegeven.

Tip: Herhaal deze stap voor elk label dat u wilt toevoegen.

5. Klik op Gereed.
Vergeet niet: Vergeet niet labels toe te kennen aan Kanalen of Technician Groups. Zie Hoe labels toewijzen