Integratie van Rescue en ServiceNow

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

De Connector-service koppelt ServiceNow aan LogMeIn Rescue, waarmee een ServiceNow-gebruiker gemakkelijk een Rescue-sessie kan aanmaken in de interface van het ServiceNow-incident. Hierbij worden de Rescue-sessiegeschiedenis, -chatgesprekken en -notities gekoppeld aan het ServiceNow-incident voor toekomstige referentie.

Wanneer de integratie van ServiceNow/Rescue is ingesteld, kunnen gebruikers het volgende doen:
  • werken met een soepelere workflow, variërend van het aanmaken van tickets in ServiceNow tot een sessie voor ondersteuning op afstand in Rescue;
  • eenvoudig een Rescue-pincode aanmaken in de ServiceNow-interface;
  • alle chatgesprekken en sessiegeschiedenis synchroniseren van Rescue naar ServiceNow;
  • alle notities synchroniseren van Rescue naar ServiceNow.