Integratie van Rescue en BoldChat

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Integratie van LogMeIn Rescue met BoldChat stelt website-eigenaren in staat om live chat service te combineren met LogMeIn Rescue's ondersteuning op afstand.

De BoldChat operator moet zijn ingeschakeld als technicus in een actieve LogMeIn Rescue account.

Installatie

BoldChat is Rescue-klaar direct uit de doos. Het enige wat een operator hoeft te doen is zich te authenticeren met zijn Rescue legitimatie.

1. In BoldChat klikt de operator op BoldChat > Rescue > Authenticeren.

Resultaat: Er wordt een venster weergegeven waarin wordt gevraagd naar de Rescue inloggegevens van de operator.

2. De operator geeft zijn Rescue gegevens in.

Resultaat: De operator kan nu een BoldChat-sessie escaleren in een Rescue -sessie.

Hoe het werkt

De operator moet zich in een actieve BoldChat-sessie met een bezoeker bevinden.

1. In BoldChat klikt de operator op Active Assist > Desktop Share om een sessie voor het delen van desktops op afstand te starten.

Resultaat: BoldChat vraagt de operator om Rescue referenties.

2. De operator geeft de geloofsbrieven af.

Resultaat: In BoldChat wordt de operator gevraagd de gebruikersinterface van zijn voorkeur te kiezen: Rescue.

3. De agent selecteert een Rescue gebruikersinterface methode
    • Web-gebaseerde TC
    • TC Desktop App

Resultaat: In Rescue Technician Console, wordt een privé sessie aangemaakt in Bezig met wachten status.

4. In de Technician Console stuurt de operator de bezoeker een prompt om de Rescue applet te downloaden door te klikken op Prompt for Download in het Chat-Only Mode venster.

Resultaat: In zijn BoldChat venster wordt de bezoeker gevraagd om de Rescue applet te downloaden om het remote session proces mogelijk te maken.

5. De bezoeker voert de applet uit.

Resultaat: Afstandsbediening applet start. De afstandsbediening start.

Chatsessies worden overgedragen tussen BoldChat en Rescue. Dat wil zeggen dat wat de operator of de bezoeker in een van beide toepassingen typt, op beide plaatsen verschijnt.