Instellen van Rescue om te controleren op ongewenste of ontbrekende apps (Checklist App-controle)

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Upload een lijst met toepassingen waarnaar Rescue zal zoeken bij verbinding met een Android- of BlackBerry-toestel.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
    2. Onder Instellingen mobiel apparaat > App Checker List Upload, klikt u op Bladeren en selecteert u het bestand met de lijst van toepassingen die u wilt kunnen laten controleren door technici.

Belangrijk: Download het XML-bestand van het sjabloon om er zeker van te zijn dat u de juiste opmaak volgt.

3. Klik op Uploaden.

Resultaat: Het geselecteerde bestand is geüpload.

4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Resultaat: De gegevens worden beschikbaar gemaakt op Click2Fix.

Hoe werkt dit voor de technicus? In de Technician Console brengt de Click2Fix-waarschuwingsbalk de technicus op de hoogte als er een ongewenste of ontbrekende app is ontdekt.