Instellen van Rescue om te controleren op ongewenste of ontbrekende apps (Checklist App-controle)

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Upload een lijst met toepassingen waarnaar Rescue zal zoeken na het maken van verbinding met een Android of Blackberry-apparaat.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Klink onder Instellingen mobiel apparaat > App Checker-lijst uploaden op Bladeren en selecteer het bestand dat de lijst met toepassingen bevat waarvan uw wilt dat de technici ernaar kunnen zoeken.
    Belangrijk: Download het XML-sjabloonbestand om ervoor te zorgen dat u de goede indeling gebruikt.
  3. Klik op Uploaden. Het geselecteerde bestand is geüpload.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan. De gegevens worden beschikbaar gemaakt op Click2Fix.
Hoe werkt dit voor de technicus? In de Technician Console brengt de Click2Fix-waarschuwingsbalk de technicus op de hoogte als er een ongewenste of ontbrekende app is ontdekt.