Instellen van internet-snelkoppelingen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Upload een lijst met internet-snelkoppelingen en wijs ze toe aan technicusgroepen. Technici kunnen snelkoppelingen doorvoeren op de startpagina van een klant vanaf het tabblad Click2Fix, zo geven ze klanten toegang tot veelbezochte sites.

1. Upload de internet-snelkoppelingen waarvan u wilt dat technici ze kunnen doorvoeren. Dit doet u als volgt:
    1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
    2. Klik onder Instellingen mobiel apparaat > Internet-snelkoppelingen op Nieuw.
    3. Geef het pictogram een naam in het veld Pictogramlabel. Deze naam zien technici voordat ze doorsturen, en klanten nadat er is doorgestuurd.
    4. Voer de URL in waarvan u wilt dat technici hem kunnen sturen.
      Belangrijk: Gebruik http:// of indeling https://.
    5. Upload hetPictogram waarvan u wilt dat technici het kunnen sturen. Het pictogram zien technici voordat ze doorsturen, en klanten nadat er is doorgestuurd.
      Belangrijk: Pictogramvereisten:
      • .png-indeling
      • Zelfde breedte en hoogte
      • Maximaal 512 pixels breed en hoog
      Belangrijk: Vergeet niet op Uploaden te klikken.
    6. Klik op Toepassen en Wijzigingen opslaan.
  2. Als u de Internet-snelkoppelingen hebt geüpload moet u ze beschikbaar maken voor technicusgroepen. Dit doet u als volgt:
    1. Selecteer een technicusgroep.
    2. Selecteer het tabblad Instellingen.
    3. Selecteer onder Beschikbaarheid Internet-snelkoppeling snelkoppelingen uit het rechter venster en klik op Toevoegen om ze beschikbaar te maken voor de groep.
    4. Sla de wijzigingen op.
Hoe werkt dit voor de technicus?Technici gebruiken in de Technician Console de Click2Fix widget Internet-snelkoppelingen om Internet-snelkoppelingen bij klanten door te voeren.