HELP FILE


Instellen van Gedrag Synchronisatie van Klembord

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Bepaal hoe u wilt dat de synchronisatie van het klembord zich zal gedragen tijdens Besturing op afstand.

  1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Ga onder Technician Console naar Klembordsynchronisatie en selecteer een van de volgende opties
    • Kies Gebruik algemeen klembord in alle sessies om een klembord van een technicus de mogelijkheid te geven om gekopieerde items uit talrijke sessies op te slaan.
    • Kies Gebruik één klembord voor iedere sessie om u ervan te verzekeren dat het materiaal gekopieerd is tijdens een gegeven sessie, geplakt kan worden op de computer van de technicus, maar nooit naar een andere klant
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen op alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.