Instellen van de verificatiemethode voor onbeheerde toegang

LogMeIn Rescue Beheercentrum

U moet bepalen hoe technici zich moeten identificeren wanneer ze een onbeheerde computer benaderen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Onbeheerde toegang stelt u de optie Technicus voert beheerdergegevens in aan het begin van elke sessie in:
    • Wis deze optie om technici toe te staan dat zij zich bij een onbeheerde computer identificeren met de aanmeldingsgegevens van een klant. Dit is de standaardinstelling.
      Belangrijk: De duur van de onbeheerde toegang is beperkt tot twee weken wanneer technici zich identificeren met de aanmeldingsgegevens van een klant.
    • Selecteer deze optie om de technicus te dwingen om geldige beheerdergegevens in te voeren aan het begin van elke onbeheerde sessie.