Instellen van de verificatiemethode voor onbeheerde toegang

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

U moet bepalen hoe technici zich moeten identificeren wanneer ze een onbeheerde computers besturen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Onbeheerde toegang stelt u de optie Technicus voert beheerdersgegevens in aan het begin van elke sessie in:
    • Verwijder deze optie om technici toe te staan dat zij zich bij een onbeheerde computer identificeren met de aanmeldingsgegevens van een klant. Dit is de standaardinstelling.
      Belangrijk: de duur van de onbeheerde toegang is beperkt tot twee weken wanneer technici zich identificeren met de aanmeldingsgegevens van een klant.
    • Selecteer deze optie om de technicus te dwingen om geldige beheerdersgegevens in te voeren aan het begin van elke onbeheerde sessie.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen op alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.