HELP FILE


Instellen van de opties Technicus controleren

    Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

    Instellen van verificatieverzoeken voor administrateurs die proberen het bureaublad van een technicus te controleren. Bepaal hoe technici geïnformeerd worden wanneer zij worden gecontroleerd.

    1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
    2. Onder Monitoring van technici, selecteert u uit de volgende opties
      Optie Beschrijving
      Credentials vereist voor authenticatie Selecteer deze optie om het controleren alleen toe te staan aan gebruikers met een beheerdersaccount op de computer van de gecontroleerde technicus. Selecteer alle gebruikers om het controleren toe te staan aan gebruikers met elke willekeurige gebruikersaccount op de computer van de gecontroleerde technicus.
      Monitoring van technici uitschakelen Selecteer deze optie om technicusbewaking uit te schakelen. Indien uitgeschakeld, kan geen enkele desktop van een technicus door de organisatie worden bewaakt.
      Informeer technicus over desktop monitoring
      • Selecteer bij aanmelding bij de Technician Console als u wilt dat technici bij aanmelding bij de Technician Console slechts één bericht te zien krijgen met een lijst van gebruikers die toestemming hebben om het bureaublad van de technicus te bewaken, zonder kennisgeving.
      • Selecteer elke keer dat de bewaking start om technici elke keer dat ze bewaakt worden op de hoogte te stellen.
      Let op: Wanneer de instelling Monitoring van technici uitschakelen is ingeschakeld, wordt de instelling elke keer dat de monitoring start automatisch geselecteerd. Dit kan niet worden gewijzigd. Technici ontvangen geen meldingen over monitoring van hun bureaublad.
    3. Klik op Wijzigingen opslaan.

      Resultaat: De instellingen worden toegepast op alle beheerders in uw Rescue organisatie.