HELP FILE


Instellen van aangepaste Algemene voorwaarden

    Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

    Laat klanten aangepaste Algemene voorwaarden zien nadat zij de Applet hebben gedownload, maar nog voordat de technicus kan beginnen met het verlenen van de service (terwijl de sessie de status Bezig met verbinden heeft).

    1. Selecteer in de Organization Tree het kanaal of Technicusgroep waarmee u wilt werken.
    2. Selecteer het tabblad Instellingen.
    3. Ga onder Klantapplet naar Algemene voorwaarden en kies uit de volgende opties
      Optie Beschrijving
      Algemene voorwaarden gebruiken Selecteer Algemene voorwaarden gebruiken om klanten aangepaste Algemene voorwaarden te laten zien nadat zij de Applet of mobiele applet hebben gedownload, maar nog voordat de technicus kan beginnen met het verlenen van de service (terwijl de sessie de status Bezig met verbinden heeft).
      Tip: Om klanten genoeg tijd te geven om de Algemene Voorwaarden te lezen, kunt u de toegestane tijd voordat verbindingssessies aflopen verlengen (op het tabblad Instellingen onder Time-outs).
      Algemene voorwaarden Typ of plak de tekst van de Algemene voorwaarden in het vak Algemene voorwaarden dat klanten die een computer of mobiel apparaat gebruiken, te zien krijgen. Alleen platte tekst. Geen opmaak. Geen lengtebeperking.
      Forceer het scrollen naar het einde. Selecteer Forceer het scrollen naar het einde om klanten te dwingen door de hele tekst van de Algemene voorwaarden te scrollen, voordat de knop Accepteren op de Applet of mobiele applet wordt geactiveerd.
    4. Sla de wijzigingen op.
      • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
      • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
      • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    Let op: Wanneer deze optie is ingeschakeld, worden de aangepaste voorwaarden van het kanaal weergegeven voor Channel Link, aangepaste liveondersteuningsformulieren en aangepaste liveondersteuningsformulieren met zelfgehoste instantchatsessies, maar niet tijdens Calling Card-sessies van het kanaal.
    Hoe werkt het? Een sessie behoudt de status Bezig met verbinden zolang de klant de Algemene voorwaarden doorleest. Zodra de klant de Algemene voorwaarden heeft geaccepteerd, zal het chat-venster van de Applet verschijnen en wordt de verbinding met de technicus tot stand gebracht. De sessie verschijnt als Bezig met wachten in de lijst van de technicus. Wanneer de klant de Algemene voorwaarden weigert, wordt de Applet gesloten en onmiddellijk gewist.