Installatie van toepassing op een mobiel apparaat ongedaan maken - Logcat

Geef toepassing, beveiliging en systeemgebeurtenissen weer.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  1. Klik in het Tabblad Systeeminfo op Logcat.
  2. Klik op Logcat opvragen om de recente gebeurtenissen op het apparaat van de klant te bekijken.
Logcat opent. Door middel van verschillende tabbladen worden toepassings-, beveiligings- en systeemgebeurtenissen weergegeven, die kunnen worden gesorteerd op naam, datum, bron, gebeurtenis, gebruiker en computer.