Informatie accu en stroomverbruik voor een mobiel apparaat bekijken

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

1. Klik op het Tabblad Systeeminfo op Dashboard. De Dashboard voor systeeminformatie wordt weergegeven.
  2. Klik op Informatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
  3. De volgende informatie is beschikbaar ter inzage, afhankelijk van het besturingssysteem van de klant.
      Android BlackBerry Apple iOS
    Batterijgegevens Ja Ja Ja
    Stroombron Ja Ja Ja
    Laadstatus Ja Ja Ja
    Resterende stroom/levensduur Ja Ja Ja
    Spanning Ja Ja Nee
    Huidige batterijontlading Nee Nee Nee
    Gemiddelde batterijontlading Nee Nee Nee
    Temperatuur Ja Ja Nee
    Chemie Ja Nee Nee
    Laadstatus back-up Nee Nee Nee
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Batterijwidget