Implementeren van de Calling Card op de computer van een klant:

Installeer de Calling Card op de pc van de klant vanuit de Technician Console.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de Calling Card te implementeren
  • Een Rescue-beheerder moet al een Calling Card hebben toegepast op de technicusgroep van de technicus
  • De sessie moet Actief zijn
  • De Calling Card kan niet op een Mac worden geïmplementeerd
  1. Klik op het tabblad Calling Card.
  2. U kunt één van de volgende opties selecteren:
    • Selecteer Calling Card direct na installatie starten wanneer u de toepassing Calling Card start zodra het met succes geïnstalleerd is op de computer van de klant
    • Selecteer Calling Card starten wanneer het externe apparaat wordt opgestart om de toepassing Calling Card in te stellen iedere keer dat het doelapparaat wordt opgestart.
      Tip: Klanten kunnen deze instelling verwijderen op het tabblad Instellingen > Algemeen van de Calling Card.
  3. Klik op Calling Card installeren. Het Calling Card installatieprogramma wordt geïmplementeerd en uitgevoerd. De klant kan worden gevraagd om u toegangsrechten te geven om het installatieprogramma te implementeren. Wanneer dit het geval is, vraagt u de klant om de implementatie te aanvaarden.
Zodra de installatie beëindigd is, zal de klant in staat zijn om sessies te beginnen via de Calling Card.