Implementeren van de Calling Card op de computer van een klant

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Installeer de Calling Card op de pc van de klant vanuit de Technician Console.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de Calling Card te implementeren
  • Een Rescue-beheerder moet al een Calling Card hebben toegepast op de technicusgroep van de technicus
  • De sessie moet Actief zijn
  1. Klik op het tabblad Calling Card.

Let op: deze taak wordt uitgevoerd in de Technician Console.

2. U kunt één van de volgende opties selecteren:
    • Selecteer Calling Card direct na installatie startenals u de Calling Card wilt laten starten zodra de toepassing geïnstalleerd is op de computer van de klant
    • Selecteer Calling Card starten wanneer het externe apparaat wordt opgestart als u iedere keer dat het doelapparaat wordt opgestart de Calling Card ook wilt laten starten.
      Tip: klanten kunnen deze instelling verwijderen op het tabblad Instellingen > Algemeen van de Calling Card.
  3. Klik op Calling Card installeren.

Resultaat: Het Calling Card-installatieprogramma wordt geïmplementeerd en uitgevoerd. De klant kan worden gevraagd om u toegangsrechten te geven om het installatieprogramma te implementeren. Vraag de klant in dat geval om de implementatie te accepteren.

Zodra de installatie afgerond is, kan de klant sessies initiëren via de Calling Card.