Ik gebruik OpenDNS, waarom heb ik problemen om verbinding te maken met GoTo-producten?

Er kunnen connectiviteitsproblemen optreden wanneer u GoTo producten met OpenDNS gebruikt. Dit komt doordat OpenDNS GoTo domeinen categoriseert als een proxy/anonymizer. Uit beleefdheid hebben wij hieronder instructies gegeven om dit op te lossen.

U hebt twee mogelijkheden om het probleem op te lossen.

Optie 1.

Ga vanuit het OpenDNS-dashboard naar Instellingen > Selecteer een netwerk > Web Content Filtering. Schakel de webfiltering uit voor de categorie Proxy/Anonymizer.

Optie 2.

Vanaf het OpenDNS dashboard, handmatig onze domeinen toestaan. Dit doet u door naar Stats > Choose a network > Blocked Domains te gaan, LogMeIn/Hamachi gerelateerde domeinen te vinden, en elk van hen toe te staan op de lijst. Wij raden deze optie niet aan omdat u geen wildcard kunt toekennen aan de toestemmingslijst (*.logmein.com zal niet werken).

Opmerking: GoTo support kan geen verdere hulp bieden bij dit probleem. Ga naar http://www.opendns.com/ voor meer informatie over het configureren van OpenDNS.