Ik kan mijn Rescue schermopname niet afspelen op een Mac. Wat moet ik doen?

Symptoom

U probeert een schermopname af te spelen op een Mac-computer, maar deze kan niet worden afgespeeld in een programma voor het afspelen van media.

Oorzaak

De volgende formaten zijn niet compatibel met Mac media afspeelsoftware:

• AVI
  • RCREC

Oplossing

Sla schermopnamen op als MRLE of MSVC bestanden.

In het Rescue Administrator Center onder Technicusgroep > Instellingen > Schermopnames, kunnen beheerders het Recording file format instellen op Microsoft RLE (MRLE) of Microsoft Video 1 (MSVC) (alleen 32-bit). Beide kunnen worden afgespeeld met media playback software die compatibel is met Mac.

Workaround

Converteer uw schermopnamen naar MRLE formaat met behulp van een Windows PC.

Download een MRLE converter, en verander het bestandsformaat van uw opnamen. GoTo keurt geen bepaalde converteersoftware goed en beveelt deze ook niet aan.