Hoe verwijder ik de browsergebaseerde Rescue Technician Console zodat ik deze opnieuw kan installeren?

Als u problemen ondervindt met de browserversie van uw Rescue Tech Console, kan opnieuw installeren de meeste problemen oplossen.

Volg deze instructies om de Rescue Technician Console te verwijderen:

Internet Explorer 7

1. Klik op Hulpprogramma's.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Kies het tabblad Programma's.
  4. Klik op Add-ons beheren.
  5. Schakel de vervolgkeuzelijst om naar Gedownloade ActiveX-besturingselementen.
  6. Zoek de Rescue-technicusconsole en selecteer Verwijderen.

Internet Explorer 8

1. Klik op Hulpprogramma's.
  2. Selecteer Add-ons beheren.
  3. In de vervolgkeuzelijst Weergeven selecteert u Gedownloade besturingselementen.
  4. Klik op Rescue Technician Console zodat deze in de lijst wordt geselecteerd.
  5. Klik op Meer informatie links onderin het venster.
  6. Klik links onderin op Verwijderen.

Firefox

1. Ga naar Hulpprogramma's.
  2. Kies Add-ons.
  3. Selecteer het tabblad Extensies.
  4. Verwijder de Technician Console van LogMeIn Rescue
Opmerking: De volgende keer dat u zich bij uw LogMeIn Rescue-account aanmeldt, wordt u gevraagd om de Technician Console opnieuw te installeren. U kunt ook de Technician Console installeren met ons MSI-installatieprogramma dat u hier kunt downloaden: https://secure.logmeinrescue.com/common/msi.aspx?id=newest_tc