Hoe kan ik onbeheerde toegang herroepen?

Als een klant:

U kunt de onbeheerde toegang tot uw computer intrekken via het systeemvakpictogram Rescue. Het icoon verschijnt als een blauwe cirkel met een wit kruis in het midden. Als u op dit pictogram klikt, krijgt u de mogelijkheid om de toegang tot uw computer in te trekken.

Als Technicus:

Zodra u verbonden bent met de aan u toegewezen computer, kiest u het tabblad Unattended Access in uw Technician Console. U kunt dan klikken op de knop Onbeheerde toegang intrekken.

Als een Rescue Admin:

Zodra u bent aangemeld bij uw Beheercentrum, kiest u het tabblad Computers. Zorg ervoor dat u in het linkerdeelvenster de technicusgroep hebt geselecteerd die u wilt wijzigen. Hier kunt u een vinkje plaatsen naast de computer die u wilt verwijderen en op de knop Verwijderen klikken.