HELP FILE


Hoe kan ik deelnemen aan een Collaboration sessie?

Bij deze procedure wordt ervan uitgegaan dat u door een hoofdtechnicus bent uitgenodigd om deel te nemen aan een Collaboration-sessie.

  • Technici kunnen alleen op uitnodiging deelnemen aan samenwerkingssessies.
  • Beheerders kunnen zichzelf uitnodigen met behulp van de functie Technicus controleren.
  1. U ziet een sessie in uw sessielijst met de status Uitnodiging. Selecteer de sessie.
  2. Klik op de sessie werkbalk op Start om de uitnodiging te accepteren en deel te nemen aan de sessie.
  3. U kunt nu aan deze sessie deelnemen:
    • U behoudt alle bestaande permissies die van toepassing zijn op uw technicusgroep, tenzij anders beperkt door de hoofdtechnicus.
    • U kunt privé chatten met de hoofdtechnicus (en eventuele andere technici die later aan de sessie deelnemen).
    • U kunt uw scherm delen met de klant (als deze functie is ingeschakeld voor uw technicusgroep).
  4. Om de sessie te verlaten, klikt u op de rode X in het samenwerkingspaneel (bovenaan het chatpaneel). De sessie wordt niet beëindigd; de hoofdtechnicus blijft actief.
Opmerking: Een meewerkende technicus kan geen bestanden ontvangen die door een klant zijn verzonden met de applet Verzend bestand functie.