Hoe kan ik de klantenapplet downloaden en uitvoeren in Firefox?

Mozilla Firefox vraagt standaard niet aan een gebruiker om een toepassing na het downloaden uit te voeren. Wij bevelen de volgende procedure aan voor het opslaan van de Klantenapplet:

1. Sla de klantenapplet op het bureaublad op. De Klantapplet wordt opgeslagen als een uitvoerbaar bestand met de naam Support-LogMeInRescue.exe en verschijnt als een wit vak op het bureaublad.
  2. Dubbelklik op dit bestand om de Customer Applet uit te voeren en de verbinding te starten.