Hoe kunnen klanten de toegankelijkheidsdienst inschakelen voor de Android-app van Rescue+Mobile Remote Support

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Klanten die Android-apparaten gebruiken, moeten de hier beschreven procedure volgen wanneer zij de Rescue+Mobile Android-app voor het eerst starten om de vereiste toegankelijkheidsinstellingen in te schakelen.

1. Vraag de klant te navigeren naar de Toegankelijkheidsinstellingen van zijn toestel door de instructies op zijn scherm te volgen.
    2. In Toegankelijkheidsinstellingen, moeten ze Rescue+Mobile selecteren en openen.
      Let op: Het uiterlijk van de toegankelijkheidsinstellingen kan variëren op verschillende Android-merken.
    3. Vraag de klant om de toegankelijkheid voor Rescue+Mobile in te schakelen.
      Let op: Het uiterlijk van de toegankelijkheidsinstellingen kan variëren op verschillende Android-merken.
    4. Vraag de klant om afstandsbediening toe te staan door te tikken op Toestaan.
      Let op: Het uiterlijk van de toegankelijkheidsinstellingen kan variëren op verschillende Android-merken.
    5. Vraag de klant om schermdeling toe te staan door te tikken op Start nu.

De afstandsbediening start.