Hoe kunnen klanten de toegankelijkheidsdienst inschakelen voor de Android-app van Rescue+Mobile Remote Support

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Klanten die gebruik maken van Android-toestellen dienen de hier beschreven procedure te volgen wanneer zij de Rescue+Mobile Android app voor de eerste keer opstarten om de vereiste toegankelijkheidsinstellingen te activeren.

1. Vraag de klant te navigeren naar de toegankelijkheidsinstellingen van zijn toestel door de instructies op zijn scherm te volgen.

2. In Toegankelijkheidsinstellingen, moeten zij Rescue+Mobile selecteren en openen.

Opmerking: Het uiterlijk van de Toegankelijkheidsinstellingen kan verschillen per Android merk.
  3. Vraag de klant om toegankelijkheid voor Rescue+Mobile in te schakelen.

Opmerking: Het uiterlijk van de Toegankelijkheidsinstellingen kan verschillen per Android merk.
  4. Vraag de klant om afstandsbediening toe te staan door te tikken op Toestaan.

Opmerking: Het uiterlijk van de Toegankelijkheidsinstellingen kan verschillen per Android merk.
  5. Vraag de klant om schermdeling toe te staan door te tikken op Start Now.

Afstandsbediening start.