Geïntegreerde contentportal

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen een URL instellen die technici binnen de Technician Console kunnen openen.

Met deze functie wordt een gewijzigd browservenster van Internet Explorer in de Technician Console geïntegreerd. Het venster kan worden ingesteld om een willekeurige URL weer te geven.

De URL van de geïntegreerde contentportal instellen

De URL van de geïntegreerde contentportal wordt per technicusgroep in het Beheercentrum ingesteld.

Versnelde keuze: Tabblad Instellingen > Contentportals > Geïntegreerde contentportal
Opent met sessie
De opgegeven koppeling opent zodra een sessie de status Actief krijgt.
Opent bij starten
De opgegeven koppeling opent zodra de Technician Console wordt gestart en blijft open tot er een sessie tot stand komt.
U kunt ook sessiegegevens aan de URL toevoegen door deze aan te vullen met de volgende parameters:
  • $cfield0$ Klantnaam
  • $cfield1$ Aangepast veld 1
  • $cfield2$ Aangepast veld 2
  • $cfield3$ Aangepast veld 3
  • $cfield4$ Aangepast veld 4
  • $cfield5$ Aangepast veld 5
  • $platform$ Platform
  • $sessionid$ Sessie-ID
  • $techid$ Technicus-ID
  • $techdescr$ Beschrijving van technicus
  • $techemail$ E-mailadres technicus
  • $techname$ Naam van technicus
  • $techssoid$ Technicus-ID voor enkelvoudige aanmelding
  • Voorbeeld: http://myurl.com/$techid$