Geïntegreerde contentportal

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Beheerders kunnen een URL instellen die technici binnen de Technician Console kunnen openen.

Met deze functie wordt een gewijzigd browservenster van Internet Explorer in de Technician Console geïntegreerd. Het venster kan worden ingesteld om een willekeurige URL weer te geven.

De URL van de geïntegreerde contentportal instellen

De URL van de geïntegreerde contentportal wordt per technicusgroep in het Beheercentrum ingesteld.

Snelpad: Beheercentrum > Tabblad Instellingen > Contentportalen > Geïntegreerd contentportaal
    Opent met sessie
    De opgegeven koppeling opent zodra een sessie de status Actief krijgt.
    Opent bij starten
    De opgegeven koppeling opent zodra de Technician Console wordt gestart en blijft open tot er een sessie tot stand komt.
    U kunt ook sessiegegevens aan de URL toevoegen door deze aan te vullen met de volgende parameters:
    • $cfield0$ Naam van de klant
    • $cfield1$ Aangepast veld 1
    • $cfield2$ Custom Field 2
    • $cfield3$ Custom Field 3
    • $cfield4$ Custom Field 4
    • $cfield5$ Custom Field 5
    • $platform$ Platform
    • $sessionid$ Session ID
    • $techid$ Technicus ID
    • $techdescr$ Technicus beschrijving
    • $techemail$ E-mail van de technicus
    • $techname$ Naam van de technicus
    • $techssoid$ Technicus-ID voor enkelvoudige aanmelding
    • Voorbeeld: http://myurl.com/$techid$