Een voorgedefinieerde URL versturen

U kunt op ieder moment tijdens een actieve sessie een voorgedefinieerde URL naar een klant versturen.

De Technicusgroep van de agent moet de bevoegdheid hebben om URL's te versturen.

1. In het chatvak, klikt u op de knop Push URL. Knop Push URL
    Een menu wordt weergegeven dat alle beschikbare voorgedefinieerde URL's toont.
  2. Selecteer de voorgedefinieerde URL dat u naar de klant wilt versturen. De tekst van het geselecteerde antwoord verschijnt in het chatvak.
  3. Optioneel: de tekst bewerken.
  4. Druk op de Enter of klik op de knop Verzenden. De URL opent in de standaardbrowser van de klant.