Een sessie voor besturing op afstand in een aanvullend venster weergeven (Naar ander venster)

Door een sessie voor besturing op afstand los te koppelen, kunt u de computer van de klant in een aanvullend venster, buiten de hoofdwerkruimte van de Technician Console, bekijken.

• Op de werkbalk van de externe besturing klikt u op de knop Naar ander venster naast het tabblad Bureaublad van de klant.
    Volledig scherm
    Het scherm van de klant wordt losgekoppeld uit de Technician Console en verschijnt in een nieuw venster. U kunt dit venster naar uw tweede scherm verplaatsen.
  • U kunt de sessie ook loskoppelen door het tabblad Bureaublad van de klant te slepen en neer te zetten.
  • Om terug te keren naar de Technician Console, klikt u op de knop Terug naar hoofdvenster naast het tabblad Bureaublad van de klant, of op het losgekoppelde venster.
    Volledig scherm
  • Wanneer u de sessies voor besturing op afstand altijd wilt starten met afzonderlijke vensters voor alle sessies, selecteert u Opties > Loskoppelen van sessievensters starten.