Een schermafdruk maken tijdens de besturing op afstand

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Maak een schermafdruk van het bureaublad van de klant. U kunt alleen het volledige scherm van de klant vastleggen. U kunt geen specifiek gebied selecteren dat u wilt vastleggen.

Let op: de technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om schermafdrukken te maken.
Klik op het pictogram Schermafdruk op de werkbalk Besturing op afstandSchermafdruk