Een schermafdruk maken tijdens de besturing op afstand

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Maak een schermafdruk van het bureaublad van de klant. U kunt alleen het volledige scherm van de klant vastleggen. U kunt geen specifiek gebied selecteren dat u wilt vastleggen.

Onthoud: De technicusgroep van de technicus moet toestemming hebben om schermafbeeldingen te maken.
  • Klik op het pictogram Schermafdruk op de werkbalk Besturing op afstandSchermafdruk