Een individueel voorgedefinieerd antwoord of URL toevoegen

1. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  2. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden of Voorgedefinieerde URL's, klikt u op Add New (Nieuwe toevoegen). Het formulier Nieuw voorgedefinieerd antwoord toevoegen wordt weergegeven.
  3. Geef het antwoord of de URL een korte Naam.
  4. Typ de tekst van het antwoord of de URL in het vak Content (Inhoud). De inhoud kan alleen platte tekst zijn. Opmaak is niet beschikbaar.
    Opmerking: U kunt eveneens een FTP-adres invoeren.
  5. Klik op Opslaan.
U kunt de voorgedefinieerde antwoorden en URL's versturen via het chatvak.