Een hoofdbeheerder toevoegen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Hoofdbeheerders hebben volledige toegang tot alle onderdelen van het Beheercentrum. Zij zijn de enige gebruikers met toegang tot het tabblad Algemene instellingen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

1. Klik met de rechtermuisknop op Hoofdbeheerders in de organisatiestructuur.
  2. Klik op Hoofdbeheerder maken.

Er wordt een nieuwe hoofdbeheerder toegevoegd aan de organisatiestructuur.

3. Zorg dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie.

De pagina Configuratie wordt weergegeven.

4. Bewerk de volgende opties:
    Optie Beschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze wordt weergegeven de organisatiestructuur en in de Technician Console, indien hiervoor een licentie aanwezig is.
    E-mailadres Het e-mailadres van de gebruiker voor aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Single sign-on-ID Het identificatienummer waarmee de gebruiker zich aanmeldt indien single sign-on is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter informatie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord van de gebruiker voor aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Opmerking:Om ervoor te zorgen dat gebruikers dit wachtwoord wijzigen wanneer zij zich voor de eerste keer aanmelden, selecteert u de optie Wijzigingen van beheerderswachtwoord dwingen gebruiker om het wachtwoord bij volgende aanmelding te wijzigen in het gedeelte Wachtwoordbeleid van het tabblad Algemene instellingen.
    Minimale wachtwoordsterkte De minimaal vereiste wachtwoordsterkte die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  5. Selecteer onder Status de optie Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.